اخبار و مقالات سوپر لایف

آشنایی با 4 نوع درب برقی

آشنایی با 4 نوع درب برقی

آشنایی با 4 نوع درب برقی و کاربردهای هر یک از آن ها!

درب برقی اتوماتیک در سال های اخیر به طور گسترده در تمام دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. این درب ها از ابتدای زمان پیدایش خود تا به امروز، مسیر تکامل و پیشرفت را طی کرده اند. به طوری که امروزه برای استفاده از آن ها در موقعیت های مختلف، طرح ها و تکنولوژی های متعددی وجود دارد. از این رو کارفرمایان برای انتخاب درب اتوماتیک ساختمان، دست بازتری داشته و امکان انتخاب مدلی هم راستا با نیازهای بنا را دارند.

در حال حاضر در تمام سطح شهرها، استفاده از دربازکن برقی رونق گرفته است. اغلب ساختمان هایی که در شهر می بینیم، اعم از ساختمان های مسکونی، اداری، ورزشی، تجاری و تفریحی، مجهز به سیستم در برقی هستند. این سیستم ها در کنار زیبایی بنا، امنیت و رفاه را هم برای افراد به دنبال خواهند داشت. از این رو تصمیم گرفتیم این مطلب از سوپر لایف را به معرفی انواع درب اتوماتیک برقی و کاربردهای هر یک بپردازیم.

انواع درب برقی از نظر ساختار عملکرد

طراحی و تولید درب برقی در طول سال های پیدایش، تغییرات و دگرگونی های مختلفی را پشت سر گذاشته است. در حقیقت اولین مدل این درب ها از تکنولوژی باد برای به حرکت در آوردن جک ها و به تبع آن لنگه های درب استفاده می کرد. نام این مدل را درب پنوماتیک گذاشته بودند. اما به دلیل مشکلات فراوان و قدرت پایین، به مرور زمان این تکنولوژی جای خود را به درب های الکترومکانیکی و هیدرولیکی داد.

ماهیت عملکرد درب برقی الکترومکانیکی، استفاده از گیربکس و چرخ دنده های متعدد است. اما در مدل هیدرولیکی از نیروی روغن برای حرکت درب استفاده می شود. از این رو هر یک مزیت های خاص خود را داشته و مناسب استفاده در ساختمان هایی با کاربری های مختلف می باشند.

 

 

انواع درب برقی از نظر شکل ظاهری

درب برقی برحسب نوع کاربرد و شرایط مکانی که در آن نصب می شود، در طرح ها و شکل های مختلفی طراحی و تولید می گردد. در ادامه دسته بندی درب اتوماتیک را از منظر شکل آن، مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1- دربازکن برقی لولا دار یا جک دار

درب برقی جک دار یکی از مدل های پرکاربرد است که از آن برای ورودی پارکینگ یا حیاط ساختمان ها استفاده می کنند. این سازه ها را به صورت دو لنگه یا تک لنگه طراحی می کنند. البته مدل دو لنگه آن ها رواج بیشتری دارد. به طوری که 90 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است.

قیمت درب برقی لولا دار را می توان به دو صورت روکار یا توکار نصب نمود. همچنین جک های برقی آن را می توان از نوع الکترومکانیکی یا هیدرولیکی تهیه کرد. ساختار و شیوه عملکرد در جک های الکترومکانیک و هیدرولیک کمی با هم متفاوت بوده و هر یک کاربردهای مخصوص به خود را دارند.

 

 

2- درب برقی تاشونده

درب برقی تاشونده را بیشتر مردم به نام های آکاردئونی، اتوبوسی و فولدینگ می شناسند. این درب ها انتخابی کارآمد برای مکان هایی است که از فضای کمی برخوردار بوده و باز و بست درب در محدوده کوچکتری صورت می پذیرد. درب های آکاردئونی می توانند 90 درصد از پهنای درب را در اختیار ورود و خروج افراد و خودروها قرار دهند. این درب ها معمولا از یک طرف به دیوار متصل بوده و به صورت اتوبوسی باز و بست می شوند.

شعاع حرکتی کم، سرعت بالا به هنگام باز شدن و بسته شدن، ایجاد صدای کم در زمان حرکت، امنیت بالا و طول عمر مناسب تنها برخی از مزایای نصب و استفاده از درب برقی تاشونده است. این درب ها به سبب ماهیت حرکتی ای که دارند، امکان پارک خودرو را تا فاصله کم از درب به وجود آورده و می توان از حداکثر فضای پارکینگ استفاده نمود.

درب برقی آکاردئونی انتخابی هوشمندانه در پارکینگ هایی با فضای داخلی کم و عرض ورودی زیاد است. زیرا این درب ها به سبب نوع حرکت خود، در محدوده کوچکتری نسبت به دیگر مدل ها، چرخش دارند، اما حدوده 10 درصد از عرض ورودی را برای جمع شدن آکاردئون ها در اختیار می گیرند.

پیشنهاد برای مطالعه:

ساختار کلی درب برقی

3- درب برقی کشویی

درب برقی کشویی رایج ترین مدل درب های اتوماتیک است که امروزه آن را در بیشتر نقاط شهرها مشاهده می کنیم. به طوری که اغلب فروشگاه ها، ادارات، لابی ساختمان های مسکونی، کتابخانه ها و ... از این مدل درب ها استفاده می کنند. درب کشویی را معمولا از پانل های شیشه ای و قاب فلزی (آلومینیوم) می سازند. از این رو امکان مشاهده داخل ساختمان از بیرون مهیاست. به همین دلیل انتخابی ایده آل برای فروشگاه ها و مراکز تجاری می باشد.

نحوه عملکرد در بهترین در برقی کشویی به صورت افقی است. طوری که درب برای باز شدن، به سمت طرفین و به حالت افقی حرکت می کند. از این رو باید در دو طرف دیوار، فضای حرکتی به اندازه یک لنگه درب وجود داشته باشد. در حال حاضر مدل های مختلفی از درب کشویی در بازار وجود دارد که از جمله آن ها می توان به درب های برقی تلسکوپی، کشویی منحنی، کشویی خطی و مثلثی اشاره نمود.

 

 

4- درب برقی کرکره ای

درب برقی کرکره ای یکی دیگر از مدل های درب اتوماتیک است. کرکره های برقی در کنار زیبایی و ظاهر یکدستی که دارند، امنیت و راحتی کاربران را نیز تامین می کنند. علاوه بر این قیمت مناسب این درب ها، سبب شده به یکی از پرفروش ترین مدل های درب اتوماتیک در سال های اخیر تبدیل گردند.

نحوه حرکت بهترین برند در برقی کرکره ای به صورت عمودی بوده و به سمت بالا یا پایین حرکت می کنند. همانطور که می دانید در گذشته برای بالا و پایین بردن کرکره ها از نیروی دست انسان استفاده می شد. اما با پیشرفت فناوری، ساختار آن ها تغییر یافته و حال به کمک نیروی الکتریکی و فرمان ریموت کنترل، باز و بسته می شوند.

بدیهی است که کاربرد اصلی درب برقی کرکره ای برای فروشگاه ها، مغازه ها و انبارهای کوچک است. با این حال قیمت مقرون به صرفه آن ها سبب شده، شاهد استفاده گسترده از کرکره های برقی در پارکینگ و حیاط منازل مسکونی، ادارات و دیگر ساختمان های شهری نیز باشیم.

سخن پایانی

برای خرید درب برقی می توانید به وب سایت سوپر لایف مراجعه نموده و در رابطه با هر یک از مدل ها درب اتوماتیک اطلاعات کاربردی به دست آورید. قطعا داشتن شناخت کافی نسبت به مدل های مختلف درب امکان انتخاب بهترین برند در برقی را برایتان فراهم آورده و در نهایت خریدی ایده آل خواهید داشت.

Print
687 رتبه بندی این مطلب:
1.8
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

انتخابگر پوسته

تماس با سوپر لایف

استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است. تمامی حقوق برای شرکت متین گذر محفوظ است. ۱۴۰۰ ©Copyright