قطعی منبع تغذیه درب اتوماتیک به چه علت است؟
پس از سال 1954 میلادی که برای اولین بار درب اتوماتیک ها مورد استفاده قرار گرفتند تا به امروز شاهد پیشرفت بسیار زیادی در این صنعت بوده ایم. امروزه استفاده از درب برقی این امکان را برای شما فراهم می سازد تا به ساده ترین صورت ممکن امنیت ملک و یا محل سکونت خود را با استفاده از یک ریموت تامین کنید.
به این ترتیب می توانید به راحتی کنترل کنید که چه کسانی وارد و از ملک شما خارج می شوند، بهره گیری از جک برقی علاوه بر مزایای امنیتی شرایط رفاهی بسیار مناسب تری را به نسبت در دستی برای کاربرش فراهم می کند، به عنوان مثال می توان به در امان بودن از خطرات محیطی یا وضعیت آب و هوایی اشاره کرد. از جنبه اقتصادی نیز می توان گفت که استفاده از در اتوماتیک موجب افزایش ارزش ملک و خانه شما شده و هزینه اولیه خود را این گونه جبران می سازد.
منبع تغذیه درب اتوماتیک و نحوه کارکرد آن
منبع تغذیه را با منبع انرژی اشتباه نگیرید. منبع انرژی ایجاد کننده برق ورودی است. در بیشتر موارد، منبع برق یک باتری یا ژنراتور( بادی، گازی و ... ) است. منبع تغذیه برای تبدیل برق از منبع ورودی به فرمت و ولتاژ صحیح و دل خواه ما کار می کند. منابع تغذیه می توانند کاربری هایی مثل نیاز به تغییر ولتاژ به بالا یا پایین، تبدیل برق به جریان مستقیم (DC)، یا تنظیم توان برای ولتاژ خروجی مناسب تر داشته باشند.
تغییر ولتاژ استفاده اصلی از منابع تغذیه است و خروجی بیش از حد برق از منبع تغذیه می تواند به دستگاه آسیب جدی وارد کند، اما اگر منبع تغذیه درب اتوماتیک ولتاژ کافی را ارائه نکند، دستگاه آنطور که باید و شاید کار نمی کند. منبع تغذیه، الکتریسیته ورودی را به قالبی تغییر می دهد که دستگاه الکتریکی بتواند از آن استفاده کند. به ظور کلی دو نوع منبع تغذیه وجود دارد، DC-DC (مستقیم – مستقیم) و AC-DC (متناوب – مستقیم).
بیشتر وسایل الکترونیکی برای انجام وظیفه شان نیاز به جریان مستقیم دارند و برای این منظور در اکثر مواقع از منبع تغذیه AC-DC استفاده می شود. منبع تغذیه های مورد استفاده در جک های بازویی و ریلی نیز به طور عمده از همین نوع می باشند.
در همین رابطه مقاله زیر را بخوانید:
خصوصیات برد کنترل درب اتوماتیک
دلایل قطعی منبع تغذیه درب های اتوماتیک
در اکثر اوقات، قطع برق منجر به سوختن فیوز و باعث قطعی جریان در مدار منبع تغذیه می شود. گاهی اوقات نیز رعد و برق باعث می شود که یک فیوز نیز منفجر شود از مدار خارج شود. در مواقعی افزایش برق لحظه ای و ناگهانی موجب رفتن برق و به مختل شدن عملکرد منبع تغدیه شما می گردد.
می توان گفت که تجربه قطعی برق درب اتوماتیک اجتناب ناپذیر است، به خصوص اگر در معرض آب و هوای نامساعد باشیم و یا این که در منطقه سکونت یا وجود ملک عملیات تعمیر و راه اندازی پروژه های برقی در جریان باشد. ایمن کردن منبع برق می تواند از اصلی ترین و کاربردی ترین راه ها برای جلوگیری از ایجاد مشکل با قطعی برق و در ادامه منبع تغذیه باشد.
عدم پاسخ کلی درب ها به علت مشکل در برق شبکه و منبع تغذیه
این اتفاق معمولاً به دلیل قطع برق رخ می دهد. درب های اتوماتیک برای اینکه به درستی کار کنند نیاز به منبع برق ثابت دارند. قطعی و خرابی برق مانع از کارکرد گیت اتوماتیک شما می شود و در فرایند کار اختلال ایجاد می کند. اگر دروازه شما باز یا بسته نمی شود، باید بررسی کنید که آیا برق قطع شده است یا خیر.
سوپرلایف در همین راستا خواندن مقاله زیر را پیشنهاد می دهد:
فست کلوز درب اتوماتیک
محدودیت و مشکلات مربوط به سیم کشی درب اتوماتیک
کابلی که به دستگاهی متصل می شود که مانند یک جک ریلی، جک بازویی و یا جک چرخشی کار می کند باید یک کابل انعطاف پذیر باشد تا آسیب های احتمالی به کابل باعث صدمه دیدن کل سیستم درب برقی نشود. کابل انعطاف پذیر تهیه شده نباید به طور مستقیم در زمین دفن شود چرا که ممکن است در اثر فرایند های طبیعی پوسیده شود و کارایی لازم را از دست بدهد.
کابل انعطاف پذیر باید از طریق جعبه اتصال مقاوم در برابر شرایط نا مساعد در اثر آب و هوا ایمن شود و به کابلی که دارای قابلیت دفن در زیر زمین است وصل شود. حتما به این نکته باید توجه لازم را داشت که کابل نباید در زمین وصل شود مگر اینکه در یک گودال الکتریکی با زه کشی خوب باشد و از کانکتورهای پر از ژل مناسب و مخصوص محافظت در برابر عناصر استفاده شود.
سایر مشکلات رایج کلی در زمینه درب های اتوماتیک
1- نویز (Noise)
گاهی اوقات، یک درب اتوماتیک می تواند هنگام باز و بسته شدن صدای زیادی ایجاد کند. ممکن است دلایل متعددی پشت آن وجود داشته باشد که همیشه بلافاصله واضح به نظر نمی رسند اما ساده ترین و محتمل ترین راه ممکن روغن کاری جک می باشد.
2- کنترل از راه دور معیوب
کنترل از راه دور معیوب یکی دیگر از مشکلات رایج درب برقی است. اگر میخواهید مطمئن شوید که ریموت میتواند درب برقی شما را بدون هیچ مشکلی باز و بسته کند، باید ریموت کنترل از راه دور در شرایط کاری خوب نگه داشته شود. معمولا باتری های ریموت کنترل پس از مدت زمان نسبتا مشخصی بسته به نوع و جنس باتری ها شروع به ضعیف شدن می کنند و در نهایت تمام شدن می شوند. باید باتری ها را بررسی و تعویض کنید و دوباره امتحان کنید.
3- وجود مانع در برابر سنسور تشخیص حرکت
دروازه های اتوماتیک با استفاده از سنسور هایی با حرکت تحریک می شوند کار می کنند. با در نظر گرفتن این مورد متوجه می شویم که در صورت مسدود شدن سنسورها، دروازه شما باز یا بسته نمی شود. جانوران موذی و حشرات می توانند به فضاهای تاریکی که درون سنسور قرار دارد نفوذ کرده و مانع از عملکرد سیستم شوند
4- گیر کردن در حالت دستی
گاهی اوقات گیت در حالت دستی گیر می کند و به صورت خودکار باز و بسته نمی شود.
پس از قطع منبع تغذیه ساده ترین راه برای باز و بسته کردن درب و راه اندازی جک های اتوماتیک استفاده از کلید مخصوص حالت دستی راه اندازی موقت درب های اتوماتیک است، جز این راه می توان به فرایند های پیچیده تری مثل ایجاد برق اضطراری برای کنترل مدار در صورت رفتن برق یا استفاده از جک های اضافی که متصل به منبع انرژی مجزا از جک های اصلی هستند نام برد.
برای سفارش درب اتوماتیک باکیفیت کافیست تا از فروشگاه آنلاین سوپرلایف دیدن کنید.